KÖP & LEVERANS

Frakt

Samtliga paket skickas med den spårbara tjänsten varubrev som tillhandahålls av PostNord. Jag packar och skickar snarast möjligt och du bör ha din leverans inom några dagar efter din beställning. Under sommarmånaderna kan det bli en viss fördröjning.

Om en beställd vara av någon anledning ej skulle finnas i lager så kontaktar jag dig.

Fraktkostnad inom Sverige är 58:-
Den totala kostnaden för din beställning ser du i kassan, inklusive moms och fraktkostnad. 

Fraktkostnad Europa och övriga världen 99:-
Alla eventuella extra kostnader som uppstår i samband med tull och/eller särskilda momsregler betalas av kunden. 

Priser 
Priserna som visas i webshopen är alla inklusive moms.

Betalning
Du betalar direkt online med VISA, MasterCard eller Klarna faktura. Jag har avtal med Klarna för säker betalning online. Via kassafunktionen kommer du att slussas till Klarna som hanterar all betalning. Det lagras aldrig någon känslig kortinformation i våra system.

Om dina personuppgifter
Från och med den 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handlare får behandla dina personuppgifter.

I och med att du handlar hos oss så godkänner du behandlingen av dina personuppgifter.

I korthet kan policyn beskrivas på följande sätt
Endast nödvändig information samlas in som behövs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig.
Inga uppgifter delas till tredje part om det inte krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande (exempelvis får PostNord dina uppgifter för att jag ska kunna leverera) och för att möta ställda lagkrav på bokföring.
Enbart den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt sparas.
Läs mer på vår sida för integritetspolicy.

Reklamationer
Om du har fått fel produkt skickad till dig jämfört med din beställning eller om det skulle vara något fel på smycket så ber jag dig att kontakta mig omedelbart via e-post så att jag kan rätta till felet. Skulle du behöva reklamera något utifrån ovan nämnda anledningar så ersätter jag dig för de utlägg som du har haft för att returnera varan.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller 14 dagar, från det att du mottagit ditt köp. Om du ångrar ett köp och vill returnera det så står du själv för returfrakten. Kontakta mig genom att skicka ett mail innan du returnerar en vara. För att acceptera en retur ska jag ha ditt meddelande innan ångerfristen gått ut.När din returnerade vara har kommit fram så får du pengarna tillbaka inom 14 dagar.
Ångerrätten gäller inte för specialtillverkade produkter, exempelvis ett smycke med gravyr eller en specialbeställd storlek.

Returadress
 
Caroline Lindholm AB
Högbergsgatan 12
116 20 Stockholm

E-post: caroline@cali.se