KURSER & EVENT

Prova på silversmide?

Är du intresserad av att komma till min anrika och välutrustade verkstad och prova på silversmide? Jag har kortare kurser där du redan under 2,5 timme kan få arbeta fram ett smycke som du får ta med dig hem. Självklart lotsar jag dig, visar olika tekniker och vilka verktyg som är bra att använda för ändamålet.

Du kan komma ensam eller tillsammans med dina vänner. Kanske passar det som en aktivitet att göra med dina kollegor.Eller om ni vill komma på en möhippa och ni kan då välja mellan att gemensamt skapa ett personligt och vackert silversmycke till bruden eller att själva göra var sitt.

I mina kurser ingår material till ett värde av 100:- /person. Om det behövs så finns ytterligare material att köpa på plats.
Kaffe/te, fika/frukt ingår alltid på mina kurser och skulle det finnas önskemål så kan deltagarna även ta med eget vin/öl/bubbel och tilltugg. Alternativt så kan jag erbjuda det och jag ger då ett särskilt kostnadsförslag.

Jag tar också emot konstföreningar och grupper för att berätta om min verksamhet och visa min fina verkstad.

Exempel på smycken som du kan göra

Villkor

Du behöver inte ha några förkunskaper i silversmide för att kunna delta i en kurs eller ett event. Meddela mig gärna ändringar av bokningen samt avbokning senast 48 h innan kurstillfället för att få pengarna i retur. Maila till caroline@cali.se

Vid utebliven avbokning sker ingen återbetalning av kursavgiften

Anmälan

Fyll i anmälan nedan och berätta hur många ni är så att det framgår vilken av kurserna som ni är intresserade av, Föreslå gärna önskemål om tid och dag som passar er bäst så återkopplar jag inom kort för att bekräfta kurstillfället.

Jag har också presentkort om du vill ge bort ett kurstillfälle i present.

Kurs med 2-5 personer


Tid: ca 2,5 timmar
Inga förkunskaper krävs, minimiålder 12 år


Pris: 1250:- /person

Kurs med 6-8 personer


Tid: ca 2,5 timmar
Inga förkunskaper krävs, minimiålder 12 år


Pris: 950:- /person